Youth & I


De registratie voor het tienerevent ‘Like Jesus’ is geopend!

07 Sep 22:34

tl_files/uploads/banner/Like Jesus.jpg 

De registratie voor het tienerevent ‘Like Jesus’ is geopend!

 

Met een daverend programma en een grotere locatie verwacht Go and Tell op zaterdag 4 oktober veel bezoekers aan het tienerevent ‘Like Jesus’. Direct na de opening van de registratie hebben tientallen tieners en verschillende tienergroepen zich al opgegeven. Belangstellenden doen er volgens de organisatie goed aan om zich snel op te geven, want vorig jaar zat het bijtijds vol.

 

Vorig jaar is ‘Like Jesus’ door 1000 tieners bezocht en enkele weken voor het evenement was het maximaal aantal bezoekers al bereikt. Daarom heeft de organisatie besloten het dit jaar in de Amstelhal Borchland in Amsterdam te houden. Met een ruimere locatie kunnen dit jaar 2500 bezoekers het evenement bijwonen.

 

Het evenement zal van 13.00-21.00 uur plaatsvinden. De sprekers bij Like Jesus zijn David de Vos, Tiemen Westerduin en Karim Landoulsi. De aanbidding wordt gedaan door de worshipband van het tienerprogramma op opwekking onder leiding van Charles Campbell. “Tieners geloven niet omdat hun ouders dat doen. Tieners willen zelf God ontmoeten, Zijn liefde ervaren en ook weer uitdelen.”, aldus David de Vos, initiatiefnemer voor dit evenement. ”Samen met je vrienden God ervaren, dat is wat je kunt verwachten van ‘Like Jesus’ 2014!”

 

Deze dag is gericht op tieners in de leeftijd van 12-17 jaar. Tieners kunnen zich nu opgeven via de website www.goandtell.nl. Registratiekosten zijn tien euro. Het tienerevent Like Jesus wordt georganiseerd door Go and Tell i.s.m. Youth & I en Opwekking.

 

Noot voor de redactie

Als bijlage sturen we diverse formaten banners/foto’s die gebruikt kunnen worden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Go and Tell. Tel: 036-5220062, e-mail: info@goandtell.nl, website: www.goandtell.nl.