Youth & I


Vanaf 10-10 10 weken alle aandacht voor tieners!

30 May 14:44

Landelijke gebedscampagne voor tieners start op 10-10 

Op 10 oktober dit jaar start voor de twee keer een actie waarin tienerwerkers  u inspireren om te leren over tieners, u aanmoedigen om er te zijn voor tieners en bovenal om samen te bidden voor de tieners in ons land. Tien weken lang iedere dag een moment vrijmaken om u te verdiepen in de tieners. Zij hebben u nodig om dichtbij Jezus te zijn en te blijven....doet u mee? 

De actie,  gekoppeld aan de scheurkalender “10 voor Tieners”, geeft u en/of uw gemeente  handvatten om 70 dagen lang concreet voor één of meerdere tieners te bidden; heel persoonlijk.  Voor tieners uit uw kerk, uit de buurt, in uw gezin. U kunt dit natuurlijk alleen doen, maar de actie wordt veel sterker door het samen met alle volwassenen uit uw kerk of kring te doen. Hier vindt u een handleiding voor een kerk-brede organisatie.

De actie is met de vorige editie van de kalender in verschillende gemeenten in Nederland gedaan,  enkele reacties: "Dit is een geweldig idee. De kalender is onmisbaar en geeft ons inderdaad een kijkje in de leefwereld van tieners, bijvoorbeeld de positieve kanten van sociale media."

"Nu ik zo een langere tijd elke dag voor een jongere uit onze kerk bid, merk ik dat ik ook meer ga bidden voor de jongeren in de straat en voor familie. Dat deed ik af en toe, maar dat doe ik nu veel meer."

De kalender is te koop in de lectuurtent tijdens de Opwekking - pinksterconferentie in Walibi , voor 10 euro per stuk of bestelbaar via de webshop van Opwekking. Doet u mee aan de landelijke gebedsactie van 10-10 en bestelt u 5 of meer kalenders om dit kerk-breed op te pakken, dan kost de kalender 8 euro.  Wilt u ze voor deze 10-10 gebedsactie bestellen, doe u dat dan niet via de webshop maar via een mail naar: info@tienvoortieners.nl


Ga terug